In het restaurant van de gasterie kun je 5 dagen in de week eten. Er wordt gekookt met een Frans plattelands tintje en zeker ook met regionale producten. Puur koken van wat het seizoen te bieden heeft. Als dat geen gelukzalige belevenis wordt!
Bij de gerechten wordt een bijpassende wijn geserveerd om zo een perfecte Wijn&Spijs combinatie te maken.
Of in de wijnbar ongedwongen genieten van een heerlijk glaasje wijn met wellicht een van de hemelse borrelhapjes.
Zelf zijn de eigenaren importeur van wijnen uit de Languedoc, een 40-tal soorten hebben zij persoonlijk voor u uitgezocht bij de Domaines. Naast wijn kun je ook genieten van het Franse frisdrankje Elixia, biertjes uit de regio en andere warme en koude en alcoholische dranken biensûr!
IN DE AVOND wordt enkel OP RESERVERING gewerkt.
Er is plek in de eetkamer voor een groep van max. 12 personen op woensdag en donderdag, de locatie is helaas niet geschikt voor grotere gezelschappen. Merci voor uw begrip.